Argentina Vs. Corrent en viu de Venezuela: mira en línia el quart de final de Copa America

Taula de continguts:

Vídeo: Donald Trump declares war on the Deep State (AntiChrist) 2024, Juliol

Les coses s’escalfen. Lionel Messi i Argentina es tornaran a disputar amb Veneçuela als quarts de final de la Copa Amèrica el 18 de juny a les 19:00 EST a l'estadi Gillette. Captura tota l'acció internacional de futbol en línia aquí.

Tot baixarà a Foxborough, Massachusetts, quan els veneçolans assoleixin Lionel Messi, de 28 anys, i l'Argentina en un quart de final de la Copa Amèrica. Queden 7 equips al torneig i el guanyador d'aquest partit continuarà enfrontant-se als Estats Units que esperen a les semis després de la seva victòria de quarts de final per davant de l'Equador. Els quarts es completen per partits entre el Perú i Colòmbia. L'últim torneig compta amb el torneig de Mèxic que combatrà Xile. Molt gran futbol per mirar, així que assegureu-vos d'aconseguir tots els objectius d'aquest gran joc en línia.

Hi ha un futbolista millor al món avui que Leo Messi? No, tampoc ho vam pensar. És per això que la seva plantilla argentina és un gran favorit en aquest concurs contra un equip veneçolà desconcertant. Leo ha estat enfrontant-se a una lesió a l'esquena durant els partits de la Copa i porta temps limitat al terreny de joc. Tot i això, ha sortit de la banqueta per fer mal als partits tard. Leo va trigar només 20 minuts a aixecar el hat trick en un partit grupal contra Panamà per ajudar el seu equip a aconseguir la victòria per 5-0. Ell pot ser l’atacant majoritàriament letal al partit d’avui i Veneçuela tindrà les mans plenes intentant defensar-lo quan entra en aquest joc, o pitjor, si comença.

Vegeu imatges de Lionel Messi de Futbol Stud AQUÍ

Feu clic aquí per a la Argentina de vs. Corrent en directe de Veneçuela

Veneçuela és un equip dur que no s'ha de passar per alt, tot i haver estat un gran subjard en aquesta lluita. Igual que l’Argentina, Veneçuela només ha cedit una puntuació en la Copa America aquest any. Si bé la defensa és forta per a Veneçuela, la seva ofensa és discutible en el millor dels casos. És possible que no permetin molts gols, però tampoc no han marcat molts en la Copa. Veneçuela no ha anotat més d'una vegada en un partit de Copa, mentre que l'Argentina ha anotat 10 vegades i ha permès una sola pilota a la seva xarxa.

, a qui us dirigireu aquest joc de quarts de final? Creus que els veneçolans tenen l'oportunitat d'enfadar els gegants del futbol de l'Argentina? Com creieu que es sacsejarà aquest joc?