Barcelona aconsegueix la remuntada històrica de la Lliga de Campions: derrota a PSG per avançar

Taula de continguts:

Espera, Barcelona només ho va fer? Com van fer això ?! L’equip de Lionel Messi va aconseguir una remuntada per als vells el 8 de març, va vèncer el Paris Saint-Germain alhora que va marcar punts suficients per assegurar-se que avancessin a la propera ronda de la Lliga de Campions.

Oblideu-vos de la remuntada dels New England Patriots sobre els Falcons d’Atlanta a Super Bowl 51. Això encara és més irreal. Tothom havia anotat el Barcelona després de perdre davant el Paris Saint-Germain el 14 de febrer. La derrota per 0-4 a l’anada de la ronda de 16 va fer que el Barça hagués d’aconseguir almenys 5 punts a la segona eliminatòria el 8 de març, tot mantenint PSG, una de les millors plantilles del món, sense puntuació. Avançar als quarts de final semblava pràcticament impossible.

Doncs bé, treure l’impossible és el que fan millor Lionel Messi, de 29 anys, Neymar, 24, Sergi Roberto, 25 anys i la resta de blaugrana! Després de 95 minuts de joc, el xiulet final va ser esvaït i el marcador era de 6-1, el Barcelona va anotar punts suficients per avançar a la següent fase del torneig.

Els hots més interessants de París Saint-Germain - Fotos

Segons The Guardian, cap equip ha tornat d’un dèficit de quatre gols per avançar a la següent ronda, però Barcelona ho va fer. Quan el partit va començar, el Barcelona sabia que calia dur, i es van dur.

Luis Suárez, de 29 anys, va llançar aquesta remuntada històrica a dos minuts del partit, aconseguint el primer gol. Andres Iniesta, de 32 anys, va empatar el Barça per 2-0 al minut 42, tot i que va comptar amb l'ajut de Layvin Kurzawa de PSG, 24. Després que Andres va fer un xut a la porteria, Layvin va marcar accidentalment al seu propi equip, mantenint viu l'impuls de Barca.

Millor puto equip del món l’objectiu guanyador #Barcelona #UCL #FCBPSG #viscabarca ❤️? pic.twitter.com/8l7LcOEAgO

- キ ツ ネ ザ ル (@ismafromthetrap) 8 de març del 2017

Victòria impressionant de Neymar, de tir lliure a HISTORIC. Barcelona vs PSG highli

t.co/8SNkMJlM2h via @YouTube

- owusu emmanuel (@ oae2gain) 8 de març del 2017

La llegenda del Liverpool, reacció de Steven Gerrard davant el gol del Barça. Això és or! pic.twitter.com/wFdT9e6lBU

- Barcelona Worldwide (@BarcaWorldwide) 8 de març del 2017

Pundits: Ningú no ha tornat mai d’un dèficit de 4 gols a la #UEFA

Barcelona: aguanta la meva cervesa

#Barca pic.twitter.com/kLiXFLBOeG

- PimpStarTroope MaK_G (@Da_MaK_G) 8 de març del 2017

Gol de Sergi Roberto pic.twitter.com/nxA8OhZWi8

Messi va anotar al minut 50, després que es pogués enviar un penal entre un xut entre Neymar i Thomas Meunier, 25. Amb el Barça va pujar 3-0 (4-3 per agregats), els aficionats blaugrana estaven a la vora; només van patir un atac cardíac gairebé quan Edinson Cavani, de 30 anys, va marcar per a PSG. Això va dificultar la tasca de Barcelona. Si el Barcelona anotés cinc gols, empatarien PSG per sumar un 5-5. Tanmateix, PSG guanyaria l'empat ja que van marcar un gol a fora del camp del Barça.

Era com si el partit s’hagués acabat. Ara, el Barça necessitava marcar tres gols més abans de finalitzar el partit. D’alguna manera, ho van fer! No hauria estat fins al minut 87 fins que Blaugrana ha marcat de nou, amb Neymar clavant de falta lliure. La superestrella brasilera tornaria a marcar dos minuts després, convertint un penal per empatar els equips 5-5 en conjunt. Amb el temps de fer clic, Sergi es convertiria en l'heroi de Barcelona, ​​fent un cop lliure de Neymar per evitar l'eliminació.

Un. Estar. Estimable. Aquesta victòria torna a introduir Barcelona en els llibres d’història, ja que evitaven l’eliminació. Després d'haver tret aquest miracle, hi ha algun equip que pogués evitar que el Barça guanyés el campionat?

Et sorprèn que Barcelona hagi pogut eliminar aquesta remuntada? Creus que guanyaran la Champions?