Brooke Koepka guanya l'Open dels Estats Units: victoriós al segon torneig important del golf del 2017

Taula de continguts:

Ho ha fet! Brooks Koepka va lluitar per una aplomada final a Erin Hills, WI, per convertir-se en el campió de l'Open dels Estats Units del 2017. Tenim els detalls de la seva increïble victòria.

Tots salam Brooks Koepka ! Va lluitar durant quatre dies de joc extremadament dur per reivindicar-se com a campió de l'Open dels Estats Units del 2017. Va ser una dura jornada de joc fins a la ronda final del 18 de juny a Erin Hills, WI, i finalment el jove de 27 anys es va trobar al capdavant de la classificació. Aquesta és la seva primera victòria en un torneig important, demostrant que el 22è classificat del món és ara una de les estrelles més importants del golf professional.

La seva darrera ronda de cinc sub va ajudar a aconseguir el seu lloc en la història del golf, ja que va acabar amb un notable sis ocells i un bogey per acabar amb els menors de 16 anys per al torneig. El seu marcador marca el Rory McIlroy de l'Irlanda del Nord guanyant el 2011 per obtenir el punt més baix igualat de la història de l'Open als Estats Units. Les coses es van facilitar una mica més fàcil per Brooks quan Rory i Jason Day, de 29 anys, es van tallar el 16 de juny després d’haver obert desastrós dos torns. Rory és el segon jugador classificat del món i Jason és el número tres, per la qual cosa va ser un xoc veure'ls tots dos anar tan aviat a casa.

El jugador més ben classificat del món, Dustin Johnson, de 32 anys, esperava repetir al campionat de l’Open dels Estats Units, però va tenir certa competició ja que Rickie Fowler, de 28 anys, es va presentar com a jugador dominant del torneig. El nadiu de Califòrnia no havia guanyat mai una gran i buscava la seva primera oportunitat a celebrar un dels quatre grans trofeus del golf sobre el seu cap. Dustin es va mostrar molt afavorit per guanyar The Masters a l'abril, però va haver de llançar-se després d'haver-se llançat a l'escala de la seva llar i ferir-se l'esquena la vigília del torneig. Amb l'obertura dels Estats Units a ser el següent important del circuit, tenia moltes coses a demostrar. Acaba de convertir-se en un pare de nou quan a la primera setmana de la núvia, Paulina Gretzky, de 28 anys, va donar a llum el segon fill de la parella el 13 de juny. En última instància, no va ser el dia de Rickie o Dustin, ja que Brooks va prendre el Open de Estats Units.

Brooks Koepka té un US Open i una núvia. El que sigui el seu nom serà errr

recordat durant molt de temps. pic.twitter.com/famdARRu9d

- Brad Galli (@BradGalli) 19 de juny de 2017

, envieu els vostres felicitacions a Brooks en els nostres comentaris. Estàs content que hagi guanyat l’Open dels Estats Units?