Sorteig de finals de quarts de la Lliga de Campions: Esbrineu qui juga el vostre equip favorit

Taula de continguts:

Vídeo: RAID SHADOW LEGENDS LIVE FROM START 2024, Juliol

Després d'aquesta trepidant ronda de 16, pot ser la Champions? Sens dubte ho intentarà, ja que la lliga de futbol va presentar el seu sorteig de quarts de final el 17 de març. Els resultats són increïbles.

Els aficionats al futbol van estar al límit quan es van revelar els quarts de final de la Lliga de Campions del 2017 el 17 de març. L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà a l’equip que va enviar el packing del Sevilla, l’últim equip anglès en peu: Leicester City. Hi ha un parell d'equips alemanys a quarts de final: el Borussia Dortmund jugarà a l' AS Monaco FC, mentre que el Bayern de Munic passarà a cos amb els campions de la Lliga de Campions defensors del Reial Madrid.

També hi haurà una revanxa de la final de la Lliga de Campions 2014-15, ja que el Barcelona es reunirà amb la Juventus. Els blaugrana van fumar el Juve, per 3-1, allunyant-se d’aquell partit amb el títol. Els italians es venjaran o mantindran el seu impuls miraculós? Els primers partits d’aquests partits es disputaran els dies 11 i 12 d’abril, i la segona etapa tindrà lloc els dies 18 i 19 d’abril.

Estem a gust El #UCLdraw

pic.twitter.com/l96zXG0vDE

- Champions League (@ChampionsLeague) 17 de març del 2017

Final de la Lliga de Campions 2016 - Veure totes les novetats

Si bé els aficionats esperaven una edició d'El Clasico a les semis de la Lliga de Campions, el Bayern puja a Los Blancos posa en perill la trobada entre Barcelona i el Reial Madrid. En els 21 encontres entre aquests dos equips, el Bayern s'ha apartat amb 11 victòries, segons el lloc oficial de Los Blancos. El Reial Madrid, no tan lluny, va aconseguir 8 victòries. Els dos tenen un coll i un coll a la meta, amb el Real 27: el 33 de l'Alemanya, tot i que mai és assenyat comptar amb Cristiano Ronaldo, de 33 anys, fins que no s'acabi el partit, és possible que Los Blancos no tornin -enrere.

"El Bayern és un dels pitjors adversaris que podríem obtenir, sens dubte", va dir Emilio Butragueno, director de relacions institucionals del Reial Madrid, sobre el partit, segons ESPN FC. "Però també és decebedor". Ens coneixem molt bé, els dos equips. Hem d’entrar als partits sabent el difícil que serà ”.

Bé, potser el Real pot aconseguir una victòria remarcable com ho va fer Barcelona. El Barça es va posar contra la paret en la seva ronda de 16 enfrontaments amb el Paris Saint-Germain, però van reservar el seu viatge als quarts de final amb una victòria de 6-1. El Barça millor que esperen que no es deixin embrutar a la primera reunió amb la Juve. La seva sort podria acabar.

Quin d'aquests partits està més emocionat de veure, HollywoodLifers?