Cavallers de Cleveland van vèncer Golden State Warriors al partit 2 de la final de la NBA del 2015

Taula de continguts:

Vídeo: Allen Iverson 33pt vs Warriors crossover on Monta Ellis 07/08 NBA 2024, Juliol

Quin gran joc! El diumenge 7 de juny, els Cavallers de Cleveland van resultar victoriosos al partit 2 de les finals del 2015 de l'NBA. Els Golden State Warriors poden prendre el cor d'aquesta derrota, perquè encara queda un llarg camí per recórrer.

Els Cavallers de Cleveland no van assolir res més que net durant el partit 2 de les finals del 2015 de la NBA del 7 de juny a Oakland, Califòrnia. Amb un marcador de 95-93, els Cavaliers de Cleveland mostren indicis que estan preparats per ser coronats campions de l'NBA.

Realment va ser un partit emocionant des del primer moment. Golden State va marcar el seu propòsit abans de superar el marcador per 20-12 amb 3:32 al primer quart. Tanmateix, si teniu Lebron James, 30 anys, al vostre equip sempre esteu amb una oportunitat. Els Cavs van tornar al 20-20, gràcies a 10 punts del davanter petit.

El segon quart va ser igual de frenètic i ajustat. Però aquesta vegada van ser els Cavs els que van avançar, en un moment que va avançar 42-35, ja que van intentar avançar. Amb Klay Thompson, de 25 anys, coincidint amb James punt per punt, els Warriors van mantenir el ritme i es van remuntar per 2 amb el marcador a 47-45 al descans. Thompson i James havien acumulat 20 punts cadascun en aquest moment.

El tercer quart va ser un assumpte puntuable: els Cavs van superar els Warriors 15-14, cosa que va permetre obtenir un esvelt avantatge de només tres punts. Un dels punts destacats, per raons equivocades, va ser Marreese Speights, de 27 anys, que va proporcionar una sorprenent falta de dunk amb 4 segons a l'esquerra del rellotge.

Al quart quart, els Cavs van començar a potenciar-se, inspirats per James, que es va enfonsar amb un tres-punts del centre de la ciutat amb 3:14 a l'esquerra per obrir un avantatge d'11 punts. Però la desgràcia dels Warriors encara no ho va fer, anotant 6 punts de dues possessions i van aconseguir forçar el partit a la pròrroga amb el marcador empatat 87-87.

Com en el joc 2, es necessitaven hores extraordinàries per decidir el guanyador, la primera vegada en la història de les Finals de la NBA que els dos primers partits necessitaven OT. Va anar endavant i endavant, amb els dos equips amenaçant de guanyar, però al final els Cavs van guanyar el 95-93. Lebron va ser responsable de 39 d'aquests punts.

Guanyador del partit 1 de la final de la NBA del 2015 - Golden State Warriors Edged It

Al partit una de les finals de la NBA a Oakland, Califòrnia, el 4 de juny, l'equip local va demostrar la seva superioritat, però va necessitar hores extres per finalment sortir al capdavant contra els Cavaliers 108-100 en un certamen molt lluitat.

Fins i tot amb el suport del seu pal, Rihanna, de 27 anys, Lebron no va poder salvar el seu costat caient a una derrota estreta. Segons el suposat, el déu del bàsquet havia llançat la seva cantant privada al bàsquet del R&B, però no era l'encant de la sort.

El partit 3 torna a Cleveland el 9 de juny, on els cavallers esperan que el compte de casa tingui l'avantatge. Potser un canvi de lloc realment podria sacsejar més les coses!

Qui creus que guanyarà la sèrie? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris a continuació!