Everton Vs. Xerrada en directe del Chelsea: veure en línia la final del quart de final de la Copa de la FA

Taula de continguts:

És el temps de descans o de descans per al Chelsea, la única esperança realista de les plataformes és a la FA Cup. Però s'enfronten al poder d'Everton al Goodison Park de Liverpool el 12 de març a les 12.30 pm EST, que es buscaran la seva sang. És un partit obligat que podeu veure fent clic aquí per a la transmissió en directe.

El Chelsea i el seu bonic equip viatgen a Liverpool per enfrontar-se contra un feesty Everton a Goodison Park en un partit obligatori de la FA Cup Quarter Final que promet moltes accions a la porteria. Els dos equips queden fora de la carrera del títol de la Premier League, de manera que això representa la millor oportunitat per a qualsevol dels dos equips per guanyar un trofeu al final de la temporada. Feu clic a baix per obtenir la transmissió en directe perquè no us perdeu ni un minut.

El Chelsea encara no deixarà de caure de la Champions el 9 de març davant el Paris St. Germain 4-2 per complet. En aquesta derrota, The Pensioners va perdre dos dels seus jugadors estrella, Eden Hazard i Diego Costa per lesió, de manera que tots dos tenen la possibilitat de jugar.

FES CLIC AQUÍ PER A LA RUTA EN DIRECTE

Everton, per la seva banda, acull una sèrie de jugadors del primer equip que tornaven de lesió, inclosos Aaron Lennon, Gareth Barry i Tom Cleverley. Tot i això, és probable que Bryan Oviedo estigui desaparegut després de patir dolors al pit, que van veure que el defensor va córrer a l'hospital el 10 de març.

Un home que demostra un punt contra els seus antics empleats és Romelu Lukaku. El Chelsea el va vendre a Everton el 2014 per 40 milions de dòlars, cosa que en aquell moment semblava un cost important. Tot i això, des de llavors, Lukaku ha marcat 59 gols, i gaudeix realment de la seva temporada de derrota en aquesta temporada trobant el net 23 vegades en 35 partits de totes les competicions.

Però el Chelsea no hauria d’entrar en aquest partit sentint-se massa pena per ells mateixos. Els homes de Guus Hiddink encara tenen jugadors amb possibilitat de fer mal a la línia defensiva d'Everton. Cesc Fabregas pot escollir una passada per l’ull d’una agulla i necessitarà les seves habilitats de joc per tal de guanyar-la.

Els partits de copa són difícils de convocar, sobretot amb aquests dos equips capaços de guanyar-se. Es tractarà de qui apareix i de com de bé juguen els protagonistes., qui creieu que farà les semis? Everton o Chelsea? A continuació ens sonen