Jimmy Walker guanya el campionat de PGA amb una ronda final èpica - Felicitats

Taula de continguts:

Bravo, ben fet senyor! Jimmy Walker ha guanyat el Campionat de PGA del 2016 amb una ronda final de 67. Després de quatre esgotadores proves al Camp de Baix del Club de Golf Baltusrol de Springfield, Nova Jersey, Jimmy va guanyar la competició pel seu primer gran títol. Seguiu llegint tota la informació sobre la seva increïble victòria.

Va ser un torneig increïble amb molts canvis de nom a la junta directiva. Emiliano Grillo, de 23 anys, el pilot llarg de l'Argentina, va encapçalar el grup a l'inici del torneig. Emiliano va ser seguit de prop per un repartiment internacional de professionals de classe mundial. Durant tots els caps de setmana, van actuar les taules del consell Jason Jason i Robert Streb. Altres noms amb grans puntuacions després dels primers dies de joc van ser Henrik Stenson de Suècia i Martin Kaymer d'Alemanya.

Feu clic aquí per veure fotos de l'obertura del golf dels Estats Units

En definitiva, diumenge era propietat de Jimmy. Va disparar una increïble ronda final i, amb gel creixent per les venes, va treure les seves esperances i va acabar amb una excel·lent puntuació de -14. El 2015, Jason Day va ser el gran guanyador amb la puntuació més baixa de la història i aquest any, Jimmy va aconseguir la feina amb una puntuació gairebé igual d'impressionant, fins i tot amb el guanyador de l'any passat (i el jugador 1 de golf del món) per darrere seu. La tradició afirma que tots els viticultors tenen la invitació oberta a tornar al torneig durant la resta dels seus dies de joc. És el primer títol important de Jimmy, però, sembla que no serà el seu últim!

El Campionat de PGA, com gairebé tots els altres, no estava exempt de controvèrsies. A la part superior del torneig, els oficials van haver de sol·licitar disculpes després de fer un massatge important i li va costar un golfista al seu tret. El Colt Knost no va prendre bé les disculpes de la PGA. Colt es va embrutar després de llegir informació incorrecta de les clavilles d'un forat el primer dia del torneig. Yikes. El cop addicional va ser suficient per empènyer Colt fora del ritme i, per tant, va desaprofitar el primer tall. Ouch. Segons PESP, PGA va admetre que havien enviat targetes amb informació de forats equivocats. Vaja!

, què us ha semblat el Campionat de PGA 2016? El teu golfista favorit va guanyar o fins i tot va acabar a prop? Feu-nos saber què us ha semblat l’impressionant torneig important!