Jordan Spieth: 5 coses sobre el jove golfista, de 24 anys, que juga als amos

Taula de continguts:

Tiger Woods ha tornat, però és Jordan Spieth qui guanya els mestres. La jove estrella ha guanyat aquest torneig abans, així que obteniu tots els detalls necessaris per conèixer aquest professional del golf.

Mentre que Tiger Woods, de 42 anys, va captar l’atenció del món esportiu en tornar al torneig de Masters per primera vegada en tres anys, va ser Jordan Spieth qui va dirigir l’esdeveniment després del primer dia. El texà de 24 anys va acabar la ronda inaugural per davant de Tony Finau, de 28 anys, per dos cops (i set cops per davant de Tiger.) Si Jordan segueix el ritme, abandonarà el club d'or d'August amb una altra jaqueta, així que agafa la primícia a aquesta jove estrella.

1. No és sorpresa, però aquest noi era tan bo com el golf de nen. Jordan va aprendre a fer girar un club al seu curs de casa, el Brookhaven Country Club de Dallas. Segons el Golf Digest, aquest curs té una història de producció de professionals de PGA Tour, com Andrew Magee, Brian Watts i Scott Verplank. Jordan aviat afegiria el seu nom a la llista."

"El va guanyar tot", va dir a Golf Digest l'entrenador de golf junior de Jordan. "Crec que és molt més important aprendre a guanyar i gaudir i tenir confiança en tu mateix. Simplement no vull tenir un nen a aquesta edat mirant al seu darrere en lloc del seu davant. No vull que mirin la seva marxa enrere, vull que miri el seu objectiu ".

2. El i Tiger Woods tenen alguna cosa en comú. Un jove de 19 anys va convertir en professional en 2012. Previ a aquesta decisió, havia aconseguit algunes victòries impressionants, incloent la victòria del torneig per a joves aficionats als Estats Units. Ell i Tiger Woods són els dos únics guanyadors del torneig.

3. El 2015 va ser un any molt bo per a ell. Jordan va guanyar el Pook Tour Rookie de l'Any el 2013. L'any següent, Jordan va arribar molt a prop de convertir-se en el campió més jove de Masters de la història, però va perdre el torneig davant Bubba Watson. No cometria el mateix error l'any següent. El rendiment de Jordan al Masters 2015 va ser llegendari. Als 21 anys, va ser la segona persona més jove que va guanyar The Masters, segons Associated Press. També va tenir la ronda d’obertura més baixa per un campió als 64 anys i la majoria dels ocells del torneig, als 28.

"Va ser probablement el dia més gran de la meva vida", va dir Jordan. "Unir-me a la història de Masters i posar el meu nom en aquest trofeu i tenir aquesta jaqueta per sempre, és una cosa que no em puc entendre ara mateix". El 2015 també va ser l'any en què va guanyar l'Open US i el Campionat PGA

4. Té algunes debilitats. Tot i que Jordan actualment és al capdavant del Màster 2018, no crec que s’ho prendrà amb calma. "És la primera. Conec a tothom que qualsevol cosa pot passar per aquest lloc ", va dir Jordan, a USA Today, mentre que es referia al seu infamable flop a la darrera ronda del 2016. Tot i que semblava que estava a punt de guanyar Masters back-to-back., tot es va desfer. Va esborrar un avantatge de 5 cops durant els darrers 9 forats, acumulant bogey (passant 1 cop per sobre de la part del forat) després de bogey, i un quadruple-bogey (+4) al dotzè forat. "Sens dubte no vaig a avançar-me", va afegir.

5. Està compromès ! Jordan i la seva jove núvia, Annie Verret, es van dedicar a la nit de Nadal del 2017. La parella va començar a sortir de jove i va mantenir l'amor tot i anar a diferents col·legis. Tot i que Jordània és una de les majors estrelles del golf del món, aquesta parella de potència ha mantingut el punt de mira. Annie treballa com a coordinadora d'esdeveniments a The First Tee Texas.

Felicitats, Jordan Spieth i Annie Verret! pic.twitter.com/DvVq9ddsEI

- Golf Digest (@GolfDigest) 25 de desembre de 2017

Si bé Jordània hauria de portar un blazer verd a la seva boda (el trofeu que guanya el màster), pots apostar per que el seu nuvi sigui arrelat perquè s'afegi al seu vestuari durant aquest torneig.