Kentucky Derby: coneixeu els millors i els altres cavalls que guanyen per guanyar

Taula de continguts:

És gairebé el moment dels “dos minuts més emocionants en esports”: el Kentucky Derby! Tactitus assaborirà la victòria o Roadster anirà superant la competició? Abans del 'Run For The Roses' coneixeu tots els cavalls al derbi d'aquest any.

És massa aviat per fer les vostres apostes? La 145a tirada del Kentucky Derby té lloc el 4 de maig, i més de 100.000 persones acudiran a Churchill Downs a Louisville, Kentucky per veure 20 curses de cavalls per un lloc als llibres d’història. Tot i que probablement és massa aviat per fer una aposta (encara no s'han assignat les posicions de publicació), mai no és aviat per conèixer els majestuosos animals que correran aquest any. Després de la cursa de l'any passat, que va veure com Justify va començar la seva cursa històrica per Triple Crown, aquests cavalls li queden molt per viure. Algú seguirà les empremtes de Justify?

Pot ser! Tacitus va aconseguir la majoria de punts quan es va classificar per al Derby de Kentucky amb 150. El fill d’un tres cops de primera punta (Tapit) i d’un racemare de campió anomenat Close Hatches, el pedigree del poltre gris que es va mostrar a les carreres que van arribar al derbi. El cavall va guanyar el Wood en Aqueduct i el Derby de Tampa Bay, però les primeres probabilitats no el consideren el favorit. Al principi, va semblar una renúncia entre Omaha Beach i Roadster. Omaha va guanyar el Derby d'Arkansas el 13 d'abril, aconseguint 100 punts, cosa que va suposar una "afecció de fang", segons el lloc web oficial del Kentucky Derby. Tot i això, només un dia abans de la cursa, es va revelar que Omaha no correria a causa d'un "problema respiratori".

El Kentucky Derby, juntament amb juleps de menta i celebritats amb barrets extravagants, és conegut pels cavalls amb noms hilarants. Aquest any no és diferent, ja que corren tots els joves, Long Tax Range, Tax, Win Win Win, Grey Magician i adequats, un cavall amb el nom Cutting Humor. També ho són Parfait Plus Que, segons els meus estàndards, seguretat màxima, codi d’honor, haikal i millorable.

La majoria de posicions dins de la porta d’inici del Derby s’obtenen a la carretera del Kentucky Derby, una sèrie de curses designades introduïdes per primera vegada el 2013. Les set principals curses de preparació principals són el Derby de Louisiana, el Derby dels Emirats Àrabs Units, el Derby de Florida, el Memorial de Wood, el Blue Grass Stakes, el Derby de Santa Anita i el Derby d'Arkansas. Els cavalls també poden classificar-se per al derbi per la via europea i japonesa. Malauradament, cap dels cavalls de la carretera europea no va acceptar les ofertes i els tres primers vencedors de la carretera del Japó també van declinar córrer al Derby de Kentucky. Tot i això, el quart classificador, Master Fencer, va acceptar l’oferta, convertint el 145è Derby la primera vegada que un cavall criat en Japó va competir a la carrera per les Roses.