Michael Phelps domina 200 metres de medley a la carrera final contra Ryan Lochte

Image

T'ho pots creure? Els 200 metres masculins de natació individual no van decebre. Dos enemics vells, Ryan Lochte, de 32 anys i Michael Phelps, de 31 anys, van córrer els uns contra els altres per última vegada en competició professional l’11 d’agost, però, un cop més, Michael va deixar Ryan a la pols. Aquí teniu la cullera.

Michael Phelps i Ryan Lochte van sortir a la sortida excepcional, ja que es van submergir a la piscina amb el company que va disputar Philip Heintz. Era clar que des del primer moment, aquesta seria una cursa atapeïda! En realitat, Ryan va acabar la primera volta per davant, però quan va tornar al final de la piscina, Michael havia tirat endavant, i es va quedar durant la resta de la carrera mentre Ryan es va escapar del cercle del guanyador. Poco noi!

Michael es veia emocionat després de la carrera, sostenint quatre dits per representar el seu quart or consecutiu en aquesta competició. Ryan no estava tan satisfet. "Ja ho sabeu, ha estat un llarg recorregut. Només voldria que ho fes una mica millor. Em vaig sentir molt bé abans de la cursa i suposo que aquesta nit no la tenia. Vaig donar-ho tot i això és el que podia demanar ”, va dir a un entrevistador després de la cursa. "És difícil trobar diferents maneres de tornar a ser divertit. Sé que després d'això necessitaré una mica de descans mental i físicament."

En plena temporada, Ryan va mostrar per què era el nedador que va superar en aquest esdeveniment completant el temps més ràpid de 1: 57.38. Acaba de vèncer Felip d’Alemanya, que va registrar un impressionant 1: 57.59. Michael focalitzat, que només té la millor cara de joc, va registrar el tercer millor temps de 1: 58.41. Però no sempre es tracta del que fas a la classificació.

Ryan ja va registrar una medalla d’or en el lliure 4 × 200, quan va ancorar la selecció dels Estats Units a la victòria del 9 d’agost. Michael també va estar a l’equip per aconseguir or, i ja té tres medalles d’or als Jocs d’enguany. No us oblideu, va guanyar els 200m papallona masculina i el relleu lliure 4 × 100 masculí. Si va sortint, sortirà a cops de mà i a la part superior!

Mentre estem amb equips de tot el territori, sempre és fascinant veure dos dels nostres millors esportistes tan competitius entre ells. El millor home va guanyar, així que no hi pot haver cap queixa., us sorprèn el resultat? A qui esperaves guanyar? Ara espereu que Michael i Ryan es retiren? Explica’ns a continuació!