Real Madrid Vs. Kashima Antlers en directe: consulteu la final de la Copa del Món de Clubs en línia

Taula de continguts:

Anonim
Image
Image
Image
Image

Tot això es pot reduir als Kashima Antlers. L’equip subadjunt ha arribat a la final de la Copa del Món de Clubs i s’enfrontaran al seu major repte el 18 de desembre: Cristiano Ronaldo i el Reial Madrid. Qui s’allunyarà amb la copa? Feu clic per veure.

Després de lluitar per tres clubs, els Kashima Antlers s'han convertit en el primer equip del Japó a jugar a la final de la Copa del Món de Clubs. Tanmateix, la seva història de Ventafocs està a punt de convertir-se en un malson, ja que s’enfronten al Reial Madrid. Cristiano Ronaldo, de 31 anys, Karim Benzama, de 28 anys i la resta de campaments de la UEFA Champions League estan entre Kashima i la copa. Aquest partit està previst a les 5:30 AM ET, així que comença el teu dia amb una mica d’esport.

Els aficionats al futbol que vulguin veure el Reial Madrid en acció (i, possiblement, guanyar la seva segona Copa del Món de Clubs en tres anys) poden sintonitzar-se a través de Fox Sports, després d’introduir les seves dades de cable. FES CLIC AQUÍ PER VEURE REAL MADRID VS. KASHIMA ANTLERS CLUB WORLD CUP FINAL LIVE STREAM

Cristiano Ronaldo: Vegeu les fotos de la estrella del futbol

A diferència de Los Blancos, que va arribar a la final després de derrotar el Club America a les semifinals, Kashima va haver de treballar durant tot el torneig. Van vèncer a l' Auckland City en els playoffs, van tancar els Mamelodi Sundowns als quarts de final i van cobrir l' Atlètic Nacional en una sorpresa sorprenent. Shoma Doi, de 24 anys, va obrir la golejada durant el partit amb el colombià, amb Yasushi Endo, de 28 anys i Yuma Suzuki, de 20 anys, acabant per 3-0 per The National

[identificació d'interacció = "585305c9e3b701d268e3f4c8 ″]

El Kashima Antlers, anomenat perquè Kashima es tradueix literalment a "illa de cérvols", és un dels clubs amb més èxit del Japó. Des de la seva creació el 1947, han guanyat el títol de la Lliga J. vuit vegades, la Copa J. League un rècord sis vegades i la Copa de l’Emperador quatre vegades. Aquest pedigree significa que pot ser que un equip no sigui completament enderrocat per un equip sovint considerat el millor del món.

Al cap i a la fi, el Reial Madrid té Ronaldo. El guanyador del Ballon d’Or 2016 va demostrar per què va guanyar el prestigiós premi de futbol durant el partit de Los Blancos amb la Lliga MX’s Club America. En els darrers segons del partit, Cristiano va marcar el 500è gol del club de la seva carrera i va aconseguir el 2-0. Anirà a favor dels gols 501 i 502 d'aquest partit? El Reial Madrid està en una derrota invicta de 37 partits, de manera que Kashima té un gran repte per davant.

Qui creieu que aixecarà la Copa del Món de Clubs, HollywoodLifers?