Rio 2016: Simone Biles guanya l'or individual de tot femení, Aly Raisman guanya plata

Taula de continguts:

Només hi ha una paraula per descriure Simone Biles: daurada! Rio 2016 es va coronar un altre campió l’11 d’agost després que Simone matés com cap altre, portant a casa seva la medalla d’or individual femenina - amb la seva companya d’equip Aly Raisman just darrere d’ella a la plata!

Renuncie a Simone Biles, perquè acaba d’introduir el seu nom als llibres d’història. Després de tres esdeveniments a la final individual de femení de l’11 d’agost, el fenòmet de gimnàstica de 19 anys tenia més d’1, 5 punts d’avantatge, de manera que costaria tocar-la. I tancant-se amb l’exercici de terra (el seu millor esdeveniment), Simone va aconseguir la seva molt esperada medalla d’or. Aparentment tothom sabia que la medalla d'or era seva, però definitivament la va guanyar

.

per un total de 2 PUNTS!

La russa Aliya Mustafina, de 21 anys, va donar a Simone una guanyada pels seus diners, i es va fer càrrec del lloc número 1 després de dues rotacions, però Simone va recuperar ràpidament la primera posició després de la seva rutina de feixos de balanç, guanyant un 15.400 en comparació amb el 13.866 d'Aliya, avançant per una milla La seva companya d'equip, Aly Raisman, de 22 anys, també estava allà mateix, fins i tot passant al segon lloc amb una increïble puntuació de 15.433. Però això no va ser suficient per agafar el relleu de la Simone perfecta, que va clavar la seva rutina i va marxar sabent que era una medalla d’or!

Simone Biles: vegeu fotos del gimnasta guanyador de la medalla d'or

Molts aficionats esperaven que Simone o Aly s'allunyessin amb l'or, sobretot després que el "Fab Five" es transformés a la "Final Five" després de guanyar la prova de l'equip femení. Simone, Aly, Gabby Douglas, de 20 anys, Laurie Hernandez, de 16 anys i Madison Kocian, de 19 anys, van matar completament la competició, passant de fabulosa a impecable a les barres desiguals, la rutina del pis, la volta i molt més. Tot i que els equips russos i xinesos ho van intentar, no van poder vèncer als nord-americans i es van haver de conformar amb la plata i el bronze. El triomf de Simone marca el quart dau consecutiu per als Estats Units en el conjunt femení, cosa que fa la victòria encara més notable.

No hi ha TV per cable? Relaxa’t! Feu clic aquí per obtenir informació sobre com veure els Jocs Olímpics en línia

Tot i així, sempre hi ha d'haver algun drama als Jocs Olímpics. Es tracta de Rio 2016, al cap i a la fi! A la Final Five es va assabentar que hi ha una cosa tan bona com durant les classificacions. Simone i Aly van aconseguir el seu lloc a la final aconseguint els dos punts més alts.

Gabby, que va guanyar la medalla individual a Londres 2012, va obtenir la tercera millor puntuació. Amb Amèrica entre els tres primers llocs, molts esperaven que els vermells, blancs i blaus portessin la triple amenaça a les finals. No és així, ja que les normes estableixen que només dos esportistes per país poden avançar, es va negar a Gabby! Això significa 22 altres atletes amb una puntuació inferior a l'avançada de Gabby. Escàndol! Per sort, no deixarà el Brasil amb les mans buides i tampoc Simone!

Què va pensar de la final de tot el que es va fer per a dones, ? La teva gimnasta preferida va guanyar una medalla?