Rory McIlroy guanya el Campionat Britànic de l'Open 2014

Taula de continguts:

Rory McIlroy guanya el Claret Jug! Després d'una última prova de golf al Royal Liverpool Golf Club de Merseyside, Anglaterra, Rory va sortir el guanyador del Campionat de Gran Bretanya el 20 de juliol.

Quan jugueu a un dels tornejos més durs del golf, fins i tot els millors poden jugar com a vencedors o bé caure en terra. Els millors de tot el golf van ser a Anglaterra el 20 de juliol per al Campionat Britànic d'Open. Després de tres intenses proves de golf, Rory McIlroy, de 25 anys, es va endur com a Claret Jug i va ser nomenat Campió de l'Open Britànic 2014. Felicitats!

Rory McIlroy guanya l'Open Britànic

Rory McIlroy guanya el campionat britànic de l'Open! El jove de 25 anys va aconseguir el seu tercer gran trofeu de campionat el 20 de juliol.

Després d'una dura lluita amb Sergio Garcia, que va sortir a Rory a l'última ronda, Rory va sortir victoriós. Rory va vèncer Sergio per dos tirs per endur-se el Claret Jug.

Sergio va començar a aparèixer a Rory, fins i tot amb tres tirs al darrere. Però Rory finalment va resultar ser el millor jugador.

Després de la seva gran victòria, Rory va abraçar immediatament a la seva mare. Va compartir el seu dolç sentiment en una entrevista post-victòria. Va ser la primera vegada que la seva mare va assistir a un campionat que va guanyar.

"És molt agradable compartir un moment com aquest amb ells", va dir.

També va compartir com la seva "determinació" i el seu "treball dur" el van ajudar a aconseguir-lo en aquesta posició guanyadora.

"És un gran moment", va dir. "Sento que he recorregut un llarg camí durant els darrers 18 mesos. M’han passat moltes coses

dins i fora del camp de golf. Simplement penso que la meva determinació i el meu treball dur han donat els seus fruits ”.

Rory, cert.

Tiger Woods, al seu primer torneig important en gairebé un any, va donar a conèixer la seva presència a la primera volta. Malgrat els boyys dels primers dos forats, Tiger es va fer càrrec i va canviar per cinc ocells en sis forats a la part posterior de nou. Tot i això, va caure a la darrera ronda per obtenir un final decebedor.

Tot i això, va ser Rory McIlroy qui va començar a aparèixer com a líder bonafide del torneig el dia de la inauguració. El jove de 25 anys va disparar a un sis de menys de 66 anys per prendre el lideratge a la primera volta.

El dia 2, McIlroy va mantenir un avantatge constant i va quedar a quatre tirs per davant de Dustin Johnson i Sergio al migdia.

Felicitats a Rory! Cuideu aquella Claret Jug. Estireu-lo a prop i abrace-lo ben fort. Prepareu-vos per al Campionat de PGA!, estàveu arrelat perquè Rory guanyés el campionat britànic de l'Open? Fes-nos-ho saber!