Simone Biles guanya la quarta medalla d'or en l'exercici del pis de la dona - Aly Raisman guanya la plata

Taula de continguts:

Atletisme increïble! Simone Biles va tornar a dominar per aconseguir l’or en l’exercici del pis als Jocs Olímpics de Rio. Amb una nota final de 15, 966, la gimnasta va obtenir la seva quarta medalla d'or i cinquena medalla durant el seu últim esdeveniment a Rio. El seu company d'equip Aly Raisman va seguir per darrere amb les plata, les dones ben fetes!

Va ser un camp de talent increïble amb gimnastes estrella de tot el món. Simone Biles va ser la favorita a la competició, i la seva companya d'equip, la nord-americana Alexandra Raisman. Simone dominarà i guanyaria l’or amb Aly guanyant una plata i Amy Tinkler de Gran Bretanya s’emportarà un bronze per als seus esforços.

Simone i Aly han guanyat molta experiència en un curt període de temps, ja que tots dos formaven part de l'equip guanyador d'or de tot el món femení. Aly també va obtenir la plata, just per darrere de Simone, que va guanyar l'or en els diferents equips. De manera que aquests dos eren com una parella de veterans olímpics dirigint-se a aquest esdeveniment.

Els Jocs Olímpics de 2016 han estat alts i mínims, amb moltes de les estrelles emergents dels jocs que provenen de l’arena de la gimnàstica. Simone ha estat realment destacada en gairebé tots els seus esdeveniments i ha sortit acomiadat en aquesta competició. Ella estava buscant el rescat després de guanyar bronze en la prova de la biga. La resta de coses que Simone s’ha convertit en or.

Feu clic aquí per veure més fotos del New Fab Five de Rio

La resta del camp en aquest esdeveniment va ser gairebé igual d’impressionant. Yan Chang, de la Xina, va fer un espectacle impressionant, com va fer Amy Tinkler de Gran Bretanya. Però, finalment, l'esdeveniment va pertànyer a Simone que va guanyar amb la millor puntuació del dia. Relaxa’t! Feu clic aquí per obtenir informació sobre com veure els Jocs Olímpics en línia.

, què us ha semblat la competició femenina d’exercici de pisos? Us ha sorprès amb els resultats? Quin ha estat el teu moment favorit als Jocs Olímpics del 2016?