Simone Manuel guanya 100 metres d'estil lliure: es converteix en la primera medalla d'or afroamericana de la nedadora

Taula de continguts:

Sant moly! Simone Manuel va fer història convertint-se en la primera nedadora afroamericana que va guanyar l'or en una competició individual l'11 d'agost. La part més boja és que ningú esperava que ni tan sols aconseguís una medalla. Tenim tots els detalls inspiradors, aquí mateix!

Quina història sorprenent! Simone Manuel i el canadenc Penny Oleksiak, de cap manera, no esperaven pujar el podi després dels 100 metres de lliure estil l’11 d’agost, però les dues noies van arribar per darrere per xocar a la multitud i acabar amb un empat rau per l’or! La victòria va ser totalment històrica, ja que Simone es va convertir en la primera nord-americana a guanyar aquell esdeveniment des del 1984, però el que és més important és la primera dona afroamericana que va guanyar una competició individual per als Estats Units. Simplement impressionant. A més, el temps de les noies va batre el vell rècord olímpic! No hi ha TV per cable? Relaxa’t! Feu clic aquí per obtenir informació sobre com veure els Jocs Olímpics en línia

"[Aquest or] no és només per a mi, sinó per a un munt de persones que han vingut davant meu i m'han inspirat", va esbroncar Simone just després de la gran cursa. "És per a [l'ex medallista d'or de relleus] Cullen [Jones] i per a totes les persones que després creuen que no poden fer-ho. Només vull ser una inspiració per als altres per demostrar que ho podeu fer. ”Ben segur que ho ets, noia!

Equip femení dels Estats Units de natació: vegeu les fotos dels atletes amb talent

Les noies no eren les preferides a la cita. Cate i Bronte Campbell d'Austràlia, sens dubte, esperaven que tinguessin or i plata, amb la veterana Sarah Sjostrom de gran potència amb bronze. Tot i això, això no va passar i va deixar el món aturdit., què en penseu de Simone que torni a arrabassar la medalla d'or? Comparteix els nostres pensaments sobre la sorprenent carrera amb nosaltres.