Ted Ligety guanya la medalla d'or olímpica en l'eslàlom gegant

Taula de continguts:

Els EUA van obtenir una altra medalla d'or el 19 de febrer, quan Ted Ligety, de 29 anys, va acabar en el primer lloc en l'esdeveniment d'eslàloms gegants masculins. Els nord-americans van celebrar la dolça victòria, però la reacció de Ted va ser encara més dolça!

Va ser la seva segona medalla d'or de la carrera, però Ted Ligety volia aquesta victòria més que res. L’esquiador de Park City, Utah, feia anys que esperava, i va acabar l’esdeveniment d’eslàlom gegant de dimecres d’una manera adequadament dramàtica.

Ted Ligety guanya la medalla d'or en l'eslàlom gegant: l'atleta cau a terra amb emoció

Segons ABC, Ted volia realment aquesta medalla d’or i, després d’esperar quatre anys per aquesta oportunitat, només volia aconseguir-ho, tot i que encara sortia al capdamunt, per descomptat.

[hl_ndn videoid = ”25638934 ″ videotitle =” Ted Ligety guanya or ”]

[hl_ndn videoid = ”25637571 ″ videotitle =” Ted Ligety el més gran? ”]

"Va ser un alleujament enorme", va dir mentre va caure a terra amb molta emoció després de l'esdeveniment. “Durant tota la temporada, tothom parla sobre els Jocs Olímpics, els Jocs Olímpics. En un moment determinat, em va agradar: 'Ja ho fem. Acabem amb això, de manera que deixem de parlar de la pressió i de tot plegat ”. Així que és impressionant

finalment fer-ho i aconseguir que el mico es faci de l'esquena."

Per a qui no ho sàpiga, l'eslàlom gegant és un esdeveniment d'esquí alpí que consisteix a esquiar entre conjunts de pals o portes, per un turó amb una forta baixada vertical. Ted va acabar l'esdeveniment amb un temps combinat de dos minuts i 45, 29 segons, guanyant gairebé mig mig.

"La seva primera carrera va ser impecable, lliure", va dir Sasha Rearick, l'entrenador principal dels homes dels Estats Units. "Es va confiar en ell mateix, era la seva firma d'esquí. La segona prova va ser una partida d’escacs estratègica, que va executar de manera brillant."

La medalla d’or de Ted és la primera medalla de l’equip alpí nord-americà durant els Jocs Olímpics de Sochi i la seva segona medalla d’or de carrera en l’esdeveniment: va guanyar fa vuit anys als Jocs de Torí a Itàlia quan tenia 21 anys. Ted el 19 de febrer, Ted es va convertir en el segon nord-americà, juntament amb Andrea Mead Lawrence, en guanyar dues medalles d'or alpines.

Altres esquiadors alpins reaccionen al rendiment de Ted

Si sou als Jocs Olímpics d’hivern, probablement sabreu qui és Bode Miller. Bode, de 40 anys, que té un rècord nord-americà de sis medalles alpines, probablement va competir en el seu últim esdeveniment olímpic d’enguany, finalitzant la 20a cita. Després, Bode va felicitar a Ted felicitant-se que era simplement millor que tots els altres.

"Porta tanta velocitat i no equivoca, són les coses que el separen", va dir Bode. "Altres nois porten velocitat un parell de voltes i lluiten una mica. Només la porta suau de baix a baix ”.

L'esquiador francès Steve Missillier va guanyar la medalla de plata, però va reconèixer que era el millor que podia fer. "És impossible [vèncer a Ligety]", va dir. "Per a mi i, crec, per a tots els corredors."

El 20 de febrer, els Estats Units ocupen el tercer lloc en els Jocs Olímpics amb set medalles d'or, però té les 23 medalles més totals.

Què penses, ? Gaudeixes fins ara dels Jocs Olímpics de 2014? Va gaudir de la victòria de Ted? Feu-nos-ho saber a continuació!