Les dones nord-americanes guanyen el relleu 4 × 100: Allyson Felix recupera la 5a medalla d’Olímpica

Taula de continguts:

Sort sort cinc! L’equip femení 4 × 100 femení va destruir la competició el 19 d’agost amb una de les seves curses més ràpides de sempre. La victòria va donar a Allyson Felix la seva cinquena medalla d’or, la més que qualsevol dona nord-americana en pista i camp. Segueix llegint tots els detalls emocionants de la sorprenent realització de les dones.

Allyson Felix, de 30 anys, es va treure el cor per fer història olímpica, amb l'equip de relleus femení nord-americà 4 × 100 aconseguint la medalla d'or en l'esdeveniment i es va convertir en el seu cinquè rècord en la seva carrera de pista. Tianna Bartoletta, de 30 anys, Anglès Gardner, de 24 anys, Torie Bowie, de 25 anys, va formar la resta de l'equip guanyador. Els Estats Units van ser el campió defensor en la cita després de guanyar-lo a Londres el 2012, i van demostrar que van ser els millors en aixafar absolutament la competició, amb un 41.02, la segona vegada més ràpida que mai es va disputar als Jocs Olímpics.

Les dames eren absolutament imparables. Tianna va sortir al carril un a l'interior de la pista, i va començar les coses amb una bona cursa abans de cedir a Allyson, que va remuntar la pista amb un gran passatge a Anglès. Torie la va portar a casa amb tanta velocitat, deixant el campió del món Jamaica en pols per endur-se a casa la medalla de plata. Amb aquesta victòria, Allyson acumula cinc medalles d’or, la més que qualsevol altra dona de la pista i la història de camp nord-americana.

Feu clic aquí per als moments més memorables dels Jocs Olímpics de Rio

No hi ha TV per cable? Relaxa’t! Feu clic aquí per obtenir informació sobre com veure els Jocs Olímpics en línia.

Allyson va tenir un esglai total el 18 d'agost quan va rebotar la batuta a la ronda de classificació mentre va lliurar al seu company d'equip anglès Gardner, 24. Però la cursa va acabar amb la prova després que es demostrés que un corredor brasiler havia accedit al carril d'Alylyson, fent-la sortir i deixar caure la batuta. Els Estats Units van triomfar quan es va tornar a disputar la carrera, donant a Allyson l’esperança de l’or a les finals.

, què us ha semblat aquesta increïble cursa?