EUA vs. Nicaragua: transmissió en directe: mira en línia el partit de futbol de la Copa d’Or

Image

Després de passar amb prou feines per la Martinica, els Estats Units ara assoleixen Nicaragua en l’últim partit de la fase de grups de la Copa d’Or 2017. El partit del 15 de juliol comença a les 19:00 ET, així que assegureu-vos de veure cada segon emocionant.

Els Estats Units han reservat pràcticament el seu viatge a les eliminatòries. Després d'haver derrotat estretament a Martinica després d'un decepcionant empat contra Panamà, la USMNT entra en aquest partit amb Nicaragua amb 4 punts. Encara que perdin, encara podrien avançar a la següent ronda. A jutjar pel seu feble rendiment contra l'equip francès, els Estats Units podrien perdre molt bé davant La Azul i Blanc. Si els nord-americans volen assegurar-se en el torneig, haurien de portar els millors al FirstEnergy Stadium de Cleveland, Ohio. En cas contrari, hauran de vigilar la resta de la Copa d’Or dels blanquejadors.

Tot i que els Estats Units no estaven jugant el seu equip més fort, veure’ls tan a prop de perdre davant de la Martinica, de tots els equips, estava malament. Els nord-americans ni tan sols van marcar a la primera part. El primer gol del partit ha arribat al minut 54, quan Omar González, de 28 anys, ha trobat finalment la part posterior de la xarxa. Jordan Morris, de 22 anys, va doblar el marcador dels nord-americans deu minuts després, però Kevin Parsemain, de 29 anys, va marcar en un gol que el porter Brad Guzan, de 32 anys, "hauria d'haver fet millor per salvar", segons ESPN. Kevin no ho va fer, ja que es va disparar al minut 76 que va disparar pel cap de Brad i va entrar a la xarxa. Jordan Morris va trigar la segona meitat del braç a trencar l'empat 2-2. Després de connectar amb una passada de 25 de Gyasi Zardes, Jordan va xafar la pilota per donar als Estats Units una victòria per 3-2.

“Crec que ens ho vam fer dur amb nosaltres mateixos. Podríem haver-ho fet molt millor. Aquesta és la part decebedora, el fet que deixem dos gols ", va dir Omar González després del partit, segons Sports Illustrated. "Avançar, queda molt per aprendre d'això i estic feliç que mai no ens abandonem. Per descomptat, hi ha coses que podríem millorar. ”Esperem que l’entrenador Bruce Arena, de 65 anys, hagi fet els ajustos adequats a la seva alineació per fer aquestes“ millores ”.

Tal com és, els EUA podrien haver-se aconseguit un descans al tenir Nicaragua com a oponent final. El vencedor Pinoleros va caure per primera vegada per 0-2 davant la Martinica, abans de patir una derrota per 1-2 a Panamà. Tot i això, van aconseguir marcar contra Los Canaleros, així que hi ha alguna possibilitat que Nicaragua acabi aquesta prova a la Copa d’Or amb una victòria després de tot?

Els aficionats a l’esport poden veure aquest joc mitjançant la cobertura oficial de Fox Sports (després d’haver introduït la informació d’inici de sessió adequada.) CLIC AQUÍ PER VEURE ELS EUA VS. NICARAGUA LIVE STREAM

A qui vols guanyar aquest partit? Creus que els EUA junts actuaran?