Usain Bolt guanya la 9a medalla olímpica en relleu 4 × 100: obté la "Triple Triple"

Taula de continguts:

Com si hi hagués algun dubte! Usain Bolt de Jamaica va consolidar el seu lloc en la història olímpica, aconseguint la seva novena medalla d'or al relleu 4 × 100 d'agost. Continua llegint com la seva increïble pota d'ancoratge va aconseguir la victòria per a Jamaica.

Només heu de mirar-lo! Usain Bolt, de 29 anys, va demostrar per què és la pista i el camp olímpics de velocitat més gran que ha vist mai amb una actuació notable al relleu masculí 4 × 100. La resta de l'equip va ser força ràpid en els tres desplaçaments anteriors, però es va disputar una cursa a tres bandes entre un equip fort dels Estats Units i el Japó que entrava al tram de casa. Tan aviat com Usain va agafar la batuta, la carrera es va acabar oficialment, ja que es va avançar, sense cap intenció, dels altres corredors, creuant la línia de meta diverses longituds del cos per davant de la medalla de plata guanyant el Japó. L’equip dels Estats Units va quedar decidit a acordar-se amb la medalla de bronze, però després es va retirar després del descobriment posterior a la cursa d’una infracció que passava un bastó. A continuació, el Canadà va ser elevat a la posició de medalla de bronze.

Feu clic aquí per als moments més memorables dels Jocs Olímpics de Rio

No hi ha TV per cable? Relaxa’t! Feu clic aquí per obtenir informació sobre com veure els Jocs Olímpics en línia.

Amb aquesta victòria, Usain deixa de nou els partits de Rio amb tres oros, als relleus de 100 m, 200 m i 4 × 100. Ha assolit la mateixa gesta als jocs de Londres del 2012 i als Jocs Olímpics de Beijing. Aquest home no sap quin és el fracàs a l’hora de córrer, la seva velocitat és tan inigualable per cap corredor d’aquesta dècada que el sprint olímpic li pertany. Ara té més medalles d'or olímpic en qualsevol esport que ningú, però el record intocable de 23 ors de natació de Michael Phelps.

Però pot haver-hi més lloc perquè algú pugui reclamar l’or sprint a Tòquio 2020, ja que hi ha rumors que Usain penjarà les sabates de running i es retirarà després que guanyi Rio. La superestrella encara no ha de fer un anunci formal. Sens dubte ens trobarem a faltar el seu gegant gegant i la seva increïble velocitat si realment són els seus últims Jocs Olímpics.

, què us ha semblat la sorprenent cursa d’Usain?