Virginia Cavaliers Vs. Syracuse Orange - Mira Online Madness Online

Taula de continguts:

Vídeo: Syracuse vs. Virginia Full Game | 2019-20 ACC Men's Basketball 2024, Juny

Tot és jugar perquè Virginia Cavaliers i Syracuse Orange passin cara a cara al Torneig NCAA el 27 de març al United Center de Chicago, Illinois a les 18.09 hores EST. Qui anirà a la Final Four? Feu clic per veure el streaming en directe.

És el temps de descans o pausa de Virginia Cavaliers i Syracuse Orange, ja que aquests dos grans equips universitaris van de cap en el torneig de la NCAA el 27 de març, ja que March Madness continua amb els Elite Eight. Promet ser un partit divertit i no ho voldreu perdre, per tant, feu clic a la secció en directe per veure-la cada minut.

Els dos equips han explicat exactament què és el bàsquet universitari fins al moment en el torneig. A la seva ronda Sweet Sixteen, Virgínia va destruir un fort equip de l'Iowa 84-71, en un partit que pot ser recordat millor per un animador pobre que va ser colpejat a la cara per un bàsquet perdut durant el partit.

FES CLIC AQUÍ PER A LA RUTA EN DIRECTE

Syracuse és una sorpresa, donada la sembra número 10, però el seu pas a l'Elite Eight ha estat relativament fàcil. L’única vegada que es veien una mica inquiets va ser la darrera vegada contra Gonzaga, que només aconseguien endur-se 63-60 en un ajustat concurs.

A la temporada regular de la universitat, Virginia té un rècord molt més fort aquest any. Han guanyat 29 dels seus 36 partits, amb només 7 punts. Siracusa, però, ha estat una mica encertat, guanyant 22, però perdent 13. Tanmateix, ho estan fent en aquesta gran prova al Torneig de la NCAA. pot guanyar aquesta competició si rep el formulari en el moment adequat.

[hl_tribune_embed id = d35e127e-cdce-43b4-b66c-785ff8410b89]

Promet ser un joc fascinant que pot anar fins al màxim. Potser tindrem algun drama als últims segons, o fins i tot OT! A veure què aporta!, qui creieu que guanyarà aquest? Explica'ns les teves prediccions a continuació.